Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Σύντομα κοντά σας με νέες υπηρεσίες!

«Η επένδυση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας παιδιών νηπιακής ηλικίας σημαίνει επίσης επένδυση στη δημιουργία απόκτησης του ανθρώπινου κεφαλαίου του αύριο. Προσφέρει σε κάθε παιδί ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του και θέτει τα θεμέλια για την επιτυχία του όσον αφορά την εκπαίδευση, την κοινωνική ένταξη, την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του και κατά συνέπεια, της ικανότητάς του για απασχόληση.
Πρόκειται επίσης για κοινωνική επένδυση υψηλής δυναμικής».

Πηγή:http://ec.europa.eu/justice/gender-equality/files/documents/130531_barcelona_en.pdf

Με αφορμή το παραπάνω απόσπασμα, γνωρίζοντας, από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του παιδιού, την ανάγκη των γονέων για ασφαλή και ταυτόχρονα δημιουργική φύλαξη/απασχόληση των παιδιών τους από επαγγελματίες "ειδικούς", υπηρετώντας με αγάπη τόσα χρόνια το  "λειτούργημα" της διαπαιδαγώγησης αλλά και εκπαίδευσης των μικρών μας φίλων και έχοντας σαν επιθυμία μας  να κάνουμε πάντα τη ζωή των γονέων πιο εύκολη, θα είμαστε σύντομα κοντά σας με ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!
Γιατί το ξεκίνημα της ζωής του κάθε παιδιού καθώς και το μεγάλωμά του, δεν πρέπει ν' αφήνεται στα χέρια ανειδίκευτων και άπειρων ανθρώπων... είναι ευθύνη των επαγγελματιών στον τομέα της διαπαιδαγώγησης και της εκπαίδευσης.....!!!


Σταμέλου Στέλλα
Διευθύντρια Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης -
Νηπιαγωγείου
Το Τρενάκι