Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Λόγια αγάπης από τους γονείς που γνώρισαν το Τρενάκι μας!





Αγαπητοί Γονείς,
Εάν ψάχνετε ένα ζεστό, υπέροχο, ευρύχωρο & οικογενειακό περιβάλλον για τα 1α εκπαιδευτικά βήματα των παιδιών σας, "Το Τρενάκι" είναι σίγουρα το κατάλληλο σχολείο για εσάς.
Φτάνει να σας πω πως, όπως πολλοί από εσάς που μας γνωρίζετε ήδη ξέρετε, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Aura Vitae πηγαίνουν εκεί και η διαφορά στον τρόπο τους είναι εμφανής.

Είναι ένας 5άστερος παιδικός σταθμός που του εμπιστευόμαστε ότι πολυτιμότερο έχουμε, τα παιδάκια μας!


Επισκεφθείτε το και εμπιστευτείτε το!!!

Μαίρη Ζώρζου
Aura Vitae
.
Maria A. Chatzina


Η πιο ζεστή αγκαλιά που μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας μετά τη δική σας! Μπράβο σε όλη την ομάδα!!!!!

Dimitris Chryssanthou

Τους θησαυρούς μας θέλουμε να τους έχουμε πάντα σε ένα ασφαλές μέρος...Τα παιδιά μας στον καλύτερο και πιο ανθρώπινο παιδικό σταθμό, στο Τρενάκι ... Keep going

Vangelis Sarantos

Το Τρενάκι μας μεγάλωσε δυο παιδιά οπότε και από αυτό μόνο δεν έχω να πω περισσότερα ! Δεν ήταν μέρος για parking , ήταν μέρος με αγάπη , φροντίδα και μάθηση. Ειλικρινά από το καλοκαίρι που θα τελειώσει και η Μελίνα, θα μας λείψει το Τρενάκι. Ένα μόνο περιστατικό θέλω να γράψω :
Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε επανεξέταση της Μελίνας για το χέρι της, όταν της είπαμε ότι εκείνη τη μέρα όταν τελειώσουμε την εξέταση θα πάει στη γιαγιά της και οχιά στο Τραινάκι , αρνήθηκε γιατί ήθελε να είναι στο ´´σχολείο ´´ της με τις δασκάλες της και τους συμμαθητές της για να στολίσουν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο !!!!!!

Aggeliki Vobiri

Είμαι πολύ ευχαριστημένη δυο χρόνια τώρα στο τρενάκι και εγώ και το μικρό μου αγγελούδι! Ευχαριστώ πολύ το εκπαιδευτικό και διευθύνων προσωπικό από την καρδιά μου για τις υπηρεσίες τους και την αγάπη που προσφέρουν στα παιδάκια μας!

Επίσης:

Το Tρενάκι είναι η καλύτερη επιλογή για το παιδί μου ! Η φοίτηση της στο Παιδικός Σταθμός "ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ" δυο χρόνια τώρα έχει διαπλάσει έναν Άγιοι χαρακτήρα μαθαίνοντας πράγματα ...και το πιο σημαντικό .....πηγαίνει η Μαριξένια μου με χαρά από της 7 το χάραμα στο σχολείο της άλλα και γυρίζει πάντα με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...δεν αχώ λογία…. σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε για τα παιδιά μας!

Maria Geka

Κάναμε τα πρώτα μας κοινωνικά βήματα στο Τρενάκι πριν από 13 χρόνια κι έχω ακόμη τις πιο δυνατές αναμνήσεις μέσα μου. Περάσαμε εκεί 5 αξέχαστα χρόνια ζεστασιάς, αγάπης κι ουσιαστικής προσχολικής μάθησης. Παιδιά και παιδαγωγοί δεθήκαμε τόσο πολύ που ακόμη και σήμερα διατηρούμε άριστες κι αληθινές σχέσεις φιλίας. Ευχαριστώ από καρδιάς κι εύχομαι η τρελοπαρέα από το Τρενάκι μικρών-μεγάλων να παραμείνει ενωμένη για πολλά πολλά χρόνια

Manos Gerontis

Εμείς στο τρενάκι βρήκαμε μια οικογένεια η οποία αγαπάει και φροντίζει τα παιδιά της. Η Εμμέλεια μας απέκτησε δυνατές φιλίες και ακόμα και τώρα στην Κρήτη έχει να λέει για το παλιό της σχολείο και τις δασκάλες της. Πάντα ήταν εκει να ακούσει προτάσεις, παρατηρήσεις και ότι άλλο μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα των παιδιών. Συνεχίστε το έργο σας!!!

Stella Magouli

Το Τρενάκι ήταν ο πρώτος ''σταθμός'' και των τριών μου παιδιών. Έχουμε όλοι μας τις καλύτερες αναμνήσεις! Ένας σταθμός οικογενειακός γεμάτος ζεστασιά, αγάπη και πολλές αγκαλιές!! Ένας σταθμός που βοήθησε τα παιδιά μας να μοιράζονται, να νοιάζονται, να πειθαρχούν, να λειτουργούν σαν ομάδα και όχι σαν μονάδα γιατί .... ο πρώτος ''σταθμός'' είναι και ο σημαντικότερος για τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλο το δυναμικό του σταθμού!!!

Maria Tsougkri

Η καλύτερη πρακτική που θα μπορούσα να έχω..με υποδεχτήκατε με ζεστασιά, με βοηθήσατε να προσαρμοστώ, με στηρίξατε σε δύσκολες στιγμές..τα καλύτερα θα θυμάμαι!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!"

 http://www.totrenaki.gr/site/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=34&MMN_position=72:72

Ελέυθερο Εργαστήρι Ζωγραφικής


Όταν οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιουργούν!!!



Αποκριάτικη Εκδήλωση 2014









ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ 13:30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ" http://basilikos.gr/.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΟΥΜΕ !!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-9403524 & 210-9431909